Menu komunijne

Menu komunijne wersja I /2024

DANIE GŁÓWNE:
Tradycyjny rosół z makaronem
1,5 kawałka mięsa na osobę:
Rolada wołowa
Pieczeń ze schabu w czosnku i ziołach
Kieszonka drobiowa z mozzarellą i pesto z pomidorów suszonych
Kluski/ziemniaki z koperkiem/dufinki
Sos pieczeniowy
Surówka z białej kapusty/surówka z marchewki/kapusta czerwona z boczkiem na ciepło

DESER:
Krem mascarpone z owocami leśnymi i bezą

ZIMNA PŁYTA:
Swojskie wędliny wraz z pasztetem swojskim
Sery w zalewie ziołowej
Tymbaliki (drobiowe)
Tortilla w różnych smakach
Śledź w suszonych pomidorach
Sałatka makaronowa z brokułem, kurczakiem i sos czosnkowy
Sałatka z oscypkiem i gruszką, sos żurawinowy
Pieczywo / masło

KOLACJA:
„Czardasz” wołowo-wieprzowy z ziemniakami i papryką

NAPOJE:
Kawa/herbata bez limitu
Woda mineralna 0,5l/ osobę
Sok owocowy 0,3l / osobę
Napoje gazowane za dopłatą

Cena 220 zł/os

UWAGA:
1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Ostateczne zmiany menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości wysyłając SMS pod numer 733234422.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane
według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Opłata za uroczystość komunijną najpóźniej JEDEN dzień wcześniej.
10. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.

Menu komunijne wersja II / 2024

DANIE GŁÓWNE:
Tradycyjny rosół z makaronem
1,5 kawałka mięsa na osobę:
Rolada wołowa
Sakiewka wieprzowa z grzybami i serem
Filet drobiowy z pomidorami i mozzarellą
Kluski/ziemniaki z koperkiem/frytki
Sos pieczeniowy
Surówka z białej kapusty/surówka z marchewki/kapusta czerwona z boczkiem na ciepło

DESER:
Tarta czekoladowa z sosem pomarańczowym

ZIMNA PŁYTA:
Mięsa pieczone z swojskim pasztetem
Sery w zalewie ziołowej
Tymbaliki (drobiowe)
Tortilla w różnych smakach
Śledź w suszonych pomidorach
Quiche z boczkiem i brokułem na sałatach
Sałatka makaronowa z brokułem, kurczakiem i sosem czosnkowym
Sałatka z oscypkiem i gruszką, sos żurawinowy
Pieczywo / masło

KOLACJA:
Kotleciki wieprzowe w sosem z suszonych pomidorów, gniochi, sałatka włoska

NAPOJE:
Kawa/herbata bez limitu
Woda mineralna 0,5l/ osobę
Sok owocowy 0,3l / osobę
Napoje gazowane za dopłatą

Cena 240 zł/os

UWAGA:
1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Ostateczne zmiany menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości wysyłając SMS pod numer 733234422
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane
według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Opłata za uroczystość komunijną najpóźniej JEDEN dzień wcześniej.
10. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości