Okolicznościowe

Zestaw 1

DANIE GŁÓWNE:

  • Domowy rosół z makaronem
  • 2 kawałki mięsa na osobę:
  • Rolada wołowa 70 %
  • Karczek pieczony z czosnkiem i ziołami 70 %
  • Pierś w chrupiąco-serowej panierce 60 %
  • Kluski, ziemniaki z masłem i koperkiem, dufinki
  • Kapusta czerwona na ciepło, surówka z marchewki, colesław
  • Sos pieczeniowy

DESER: parfait z chałwą i mascarpone z malinami w żelu i miętą

ZIMNA PŁYTA:

  • Mięsa pieczone/pasztet
  • Sery w zalewie z suszonymi pomidorami
  • Tymbaliki drobiowe, terrina ze schabu w szpinaku
  • Tortille w 3 smakach
  • Śledź w zielonym pieprzu
  • Sałatka makaronowa z kurczakiem, brokułem i sosem czosnkowym
  • Sałatka grecka
  • Pieczywo/masło

NAPOJE:

  • Zestawy:
  • 1) kawa/herbata/ woda w dzbankach bez limitu 25 zł
  • 2) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach bez limitu 30 zł
  • 3) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach, napoje gazowane cola, fanta, sprite bez limitu 40 zł

Cena: 190 zł

1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.

Zestaw 2

DANIE GŁÓWNE:

  • Domowy rosół z makaronem
  • 2 kawałki mięsa na osobę:
  • Rolada wołowa 70 %
  • Polędwiczki wieprzowe w boczku z podgrzybkami 60 %
  • Devolaille z masłem 70 %
  • Kluski, ziemniaki z masłem i koperkiem, dufinki
  • Kapusta czerwona na ciepło, surówka z marchewki, colesław
  • Sos pieczeniowy, sos podgrzybkowy

DESER: parfait z chałwą i mascarpone z malinami w żelu i miętą

ZIMNA PŁYTA:

  • Mięsa pieczone
  • Sery w zalewie z suszonymi pomidorami
  • Tymbaliki drobiowe, terrina z polędwiczki wieprzowej z migdałami
  • Łosoś wędzony z ogórkiem i granatem na sałatach
  • Tortille w 3 smakach
  • Śledzie w śmietanie i musztardzie
  • Sałatka z makaronem ryżowym, kurczakiem, brokułami i sosem czosnkowym
  • Sałatka z camembertem, gruszką, pestkami dyni i sosem żurawinowym
  • Masło/pieczywo

KOLACJA: rogout wieprzowe z warzywami/pieczywo

NAPOJE:

  • Zestawy:
  • 1) kawa/herbata/ woda w dzbankach bez limitu 25 zł
  • 2) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach bez limitu 30 zł
  • 3) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach, napoje gazowane cola, fanta, sprite bez limitu 40 zł
  • Cena: 210 zł

1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.