Stylove Nasze Menu

Przystawki

Starters

Krupniok/panko/mus z czerwone kapusty 24 zł

Śledź/skompresowany ogórek/pumpernikiel/creme fraiche 26 zł

Halloumi/guacamole/grzanka 29 zł

Zupy

Soups

Rosół/marchewka/pietruszka 20 zł

Żur/boczek/kiełbasa/ziemniak/jajko sadzone 23 zł

Cebulowa/białe wino/grzanka z bryndzą 22 zł

Dania główne

Main courses

Kotlet schabowy/panszkraut 40 zł

Devolaille/ziemniaki/mizeria 41 zł

Rolada/kluski/czerwona kapusta 49 zł

Polędwiczka wieprzowa sous vide/kluski/sos podgrzybkowy/mix sałat 45 zł

Placki ziemniaczane/gulasz wołowy/śmietana/bryndza/skompresowany ogórek 47 zł

Pierogi z mięsem/boczek/cebula/dymka 35 zł

Makaron tagiatelle/kurczak/sos podgrzybowy/grana padano 36 zł

Łosoś/groszek cukrowy/ziemniak/puder z czarnych oliwek/gryka 49 zł

Gumiklyjzy/śmietana/pesto tymiankowe/orzeszki pini 33 zł

Kurczak supreme/purre topinambur/groszek cukrowy/marynowany burak/demi glace 57 zł

Sałatki (350g/porcja)

Salads (350g each)

Cezar/kurczak/boczek/pomidor koktajlowy/czerwona cebula/grana padano/sos anchois 43 zł

Sałatka z panierowanym camembertem/guacamole/pomidorki koktajlowe/gryka/vinegret 36 zł

Menu Kids

Children’s menu

Rosołek 15 zł

Pomidorowa 17 zł

Kluski śląskie/ sos mięsny 15 zł

Nuggetsy/frytki/mizeria 23 zł

DESERY

Desserts

Beza/chantilly mascarpone/coulis marakuja 24 zł

Deser lodowy z pomarańczą/lody śmietankowe 24 zł

Sablé cytrynowy/ciasto francuskie/beza 24 zł

Puchar lodów waniliowych/mandarynka/bita śmietana/kawior owocowy 24 zł

Najczęściej wybierane

SPECJAŁY RESTAURACJI STYLOWA: HOUSE SPECIALITIES

Schab pieczony z kością, pieczone ziemniaki, sos grzybowy, kapusta zasmażana – zamówienie dla minimum 6 osób na minimum 5 dni wcześniej Bone in pork loin roast, baked potatoes, mushroom sauce, stewed cabbage with roux – at least 6 guests, 5 days in advance reservation required, 380 zł

Pieczony udziec wieprzowy w całości, ziemniaki, kapusta, sos grzybowy – minimum 15 osób zamówienie na minimum 5 dni wcześniej Roasted pork leg, potatoes, mushroom sauce, cabbage – at least 15 guests, 5 days in advance reservation required 750 zł

Prosiak pieczony w całości, kasza, kapusta zasmażana, ziemniaki pieczone na max 18 os. – zamówienie minimum 10 dni wcześniej Whole roasted piglet, groats, stewed cabbage with roux, baked potatoes (up to 18 guests) – 10 days in advance reservation required 1500 zł