Zestaw 1
Powitanie lampka wina musującego
DANIE GŁÓWNE:
- Rosół z makaronem
- 2 kawałki mięsa na osobę:
- Rolada śląska 70 %
- Pieczeń wieprzowa szpikowana warzywami 40 %
- Filet z kurczaka z serkiem górskim i żurawiną 50 %
- Udko z kurczaka w boczku 40 %
- Kluski śląskie, ziemniaki, rosti
- Zestaw surówek ( k. czerwona, surówka z marchewki, surówka wiosenna)
- Sos
DESER:
- Panna Cotta z owocami leśnymi
- Patera owoców z owocami leśnymi
ZIMNA PŁYTA:
- Półmisek mięs na zimno
- Półmisek galaret ( tymbaliki 70 %, roladki z szynki 70 %, schab z musem brokułowym 70 %)
- Łosoś wędzony podany na sałacie
- Tortilla z serem i szynką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Deska serów
- Sałatka grecka
- Sałatka ryżowa z wędzonym kurczakiem
- pikle
- masło, pieczywo
KOLACJA 1
Udziec wieprzowy pieczony, ziemniaki pieczone, kapusta zasmażana
KOLACJA 2
Gulasz myśliwski
NAPOJE:
Kawa, herbata bez limitu
Napoje gazowane – 0,5 l na osobę
Woda mineralna 1 l na osobę
Sok owocowy 1 l na osobę
Cena 280 zł/ os
Zestaw 2
Powitanie lampka wina musującego
DANIE GŁÓWNE:
- Rosół z makaronem
- 2 kawałki mięsa na osobę:
- Rolada śląska 70 %
- Devolaille 70 %
- Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym 60 %
- Kluski śląskie, ziemniaki, frytki stekowe
- kapusta czerwona, surówka z marchewki, surówka z selera z płatkami migdałów
- Sos
DESER:
- Lody z owocami
- Patera owoców
ZIMNA PŁYTA:
- Półmisek mięs na zimno
- Półmisek galaret ( tymbaliki 70 %, roladki z szynki 70 %, schab z musem brokułowym 70 %)
- Sałatka z tortellini z szynką i serem
- Sałatka z tuńczykiem
- Sery w zalewie
- Rolada z łososiem
- Śledź w sosie koktajlowym
- Śledź w oleju z zielonego pieprzu
- pikle
- masło, pieczywo
KOLACJA 1
Maczuga, placki rosti, colesław
KOLACJA 2
Kociołek zbójnicki
NAPOJE:
Kawa, herbata bez limitu
Napoje gazowane – 0,5 l na osobę
Woda mineralna 1 l na osobę
Sok owocowy 1 l na osobę
Cena 290 zł / os
Zestaw 3
Powitanie lampka wina musującego
DANIE GŁÓWNE:
- Rosół z makaronem lub krem brokułowy
- 2 kawałki mięsa na osobę:
- Rolada śląska 70 %
- Kaczka faszerowana (drylowana) 70 %
- Cordon bleu 60 %
- Kluski śląskie, ziemniaki, frytki lub rosti
- kapusta czerwona, surówka wiosenna, surówka z selera z płatkami migdałów
- Sos
DESER:
- Panna Cotta z owocami leśnymi
- Patera owoców
ZIMNA PŁYTA:
- Półmisek mięs na zimno
- Półmisek galaret ( tymbaliki 70 %, roladki z szynki 70 %, schab z musem brokułowym 70 %)
- Tortilla z łososiem
- Tarta z tuńczykiem, sos czosnkowy
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Śledź w czerwonej cebuli i suszonych pomidorach
- Sałatka z makaronem penne i brokułami
- Łosoś w galarecie
- pikle
- masło, pieczywo
KOLACJA 1
Pieczony schab z kością w sosie grzybowym, pieczone ziemniaki, kapusta zasmażana
KOLACJA 2
Strogonow
NAPOJE:
Kawa, herbata bez limitu
Napoje gazowane – 0,5 l na osobę
Woda mineralna 1 l na osobę
Sok owocowy 1 l na osobę